Tijd voor eerlijke online marketing

Online marketing maar dan anders. Geen opgeklopte prognoses en slechte smoezen als iets tegenzit. Nee. Gewoon oprechte betrokkenheid en een eerlijk verhaal. Online marketing doen we samen; Wij vertrouwen op de jouw product- en marktkennis. En jij kan vertrouwen op onze expertise. We blijven altijd kritisch, we zijn er voor jou en we delen het risico.

Zorgeloos ondernemen

Wij zorgen ervoor dat jij als ondernemer zorgeloos kunt ondernemen. Voor ons betekent dat dat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: het zo goed mogelijk helpen van jouw klant. Wij zorgen ervoor dat alle zaken met betrekking tot online marketing tiptop in orde zijn. Uiteraard vertrouwen we op jouw expertise en houden we je op de hoogte van alle resultaten en stappen die we zetten.

Betrokken

We zijn oprecht betrokken bij jouw onderneming. Jij de marktkennis en wij de online marketing expertise.

Eerlijk advies

We adviseren je altijd over wat het beste werkt voor jou. We hebben geen ander belang dan jouw succes.

Echte samenwerking

Online marketing doen we samen. We investeren samen en we profiteren samen.

We staan altijd voor je klaar

Tijd voor eerlijke online marketing

Waarom Online Marketing Dokter?

 • Eerlijk advies

  Er is maar één belang en dat is dat jouw onderneming beter wordt van online marketing. Van ons kan je dus áltijd een eerlijk advies verwachten.

 • Second opinion

  Twijfel je over je online marketing? Je kunt bij ons altijd terecht voor een onafhankelijke second opinion. Eerlijk en to-the-point.

 • Afspraak = afspraak

  Niks zo vervelend als afspraken die niet worden nagekomen. Daarom geldt bij ons: afspraak = afspraak. En daar mag je ons aan houden.

 • Betrokken en oprecht

  Ondernemen doe je samen. Daarom zijn wij oprecht betrokken bij al onze klanten. Dat werkt niet alleen prettig, het zorgt ook voor veel betere resultaten.

 • Een strategie die bij je past

  Jij als klant bent het uitgangspunt in alle strategieën die we ontwikkelen. We vinden altijd een vorm van marketing die het beste aansluit op de situatie en jouw wensen.